EVEN VOORSTELLEN
 

Mijn naam is Daniƫl Veltrop, geboren in 1985, opgegroeid in een ondernemersgezin en altijd geleerd om de klant centraal te stellen.

De wens om een eigen bedrijf te starten was er dan ook al vroeg. In 2012 heb ik de sprong gewaagd en ben ik naast mijn huidige baan mijn eigen bedrijf begonnen onder de naam Teken-, ontwerp-, en adviesburo Bouw.

Om voor u en anderen snel herkenbaar te zijn in de hoofdactiviteit van het bedrijf heb ik gekozen voor de naam Bouwtekening als handelsnaam.

In 2006 ben ik begonnen aan een opleiding bouwkunde. In 2010 ben ik afgestudeerd als bouwkundig ingenieur. Tijdens mijn studie heb ik ervaring op gedaan in de bouwwereld bij onder andere een aannemingsbedrijf als werkvoorbereider en bij een projectontwikkelaar als assistent projectontwikkelaar. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij een gemeente als medewerker Bouw en Woningtoezicht. De werkzaamheden bestaan uit het toetsen en verlenen van aanvragen om omgevingsvergunning.

Mijn brede ervaring, de kennis en interesse in de bouw wil ik graag inzetten om u van dienst te zijn en u wensen te realiseren.