Bouwtekening hecht veel waarde aan een goede samenwerkingen met andere bedrijven. Ook vinden wij de betrouwbaarheid en kwaliteit die bedrijven leveren belangrijk. Hieronder zijn de bedrijven weergegeven waar Bouwtekening mee samenwerkt. Bouwtekening beveelt u deze bedrijven aan.

WIE?  
Webdesign4me is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige webdesigns met een professionele uitstraling.

ERVARING BOUWTEKENING
Webdesign4me is de ontwerper van de website van Bouwtekening. Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Denkt mee met de klant en geeft daarnaast zijn visie op het geheel. 

CONTACT
www.webdesign4me.nl

 

WIE?  
Western evolution is gespecialiseerd in het beheren van de IT omgeving. Het leveren, installeren en configureren van alle computers en servers.

ERVARING BOUWTEKENING 
Western evolution heeft de ICT benodigheden voor Bouwtekening geleverd. Een fijne samenwerking en uitstekende service is bij Western evolution een feit.

CONTACT
www.wevo.nl

 

WIE?  
Groot Verbouw is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouw. Het verbouwen van badkamers, het plaatsen van dakkapellen, het bouwen van een aanbouw of een schuur, is een kleine greep uit de werkzaamheden die Groot Verbouw verricht. 

ERVARING BOUWTEKENING 
Bouwtekening heeft verschillende projecten in samenwerking met Groot Verbouw uitgevoerd. De klantvriendelijkheid en de hoge kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden zorgen ervoor dat Bouwtekening graag met Groot Verbouw samenwerkt.

CONTACT
www.grootverbouw.nl
 

WIE?  
ATLJ vormgeving is gespecialiseerd grafische vormgeving. Het vormgeven van het logo en de huisstijl. Daarnaast ontwerpt ATLJ ook de visitekaartjes, sitekaartjes, briefpapier, enveloppen, website, brochures, advertenties en ander promotiemateriaal.

ERVARING BOUWTEKENING 
ATLJ vormgeving is de ontwerper van het logo en de huisstijl van Bouwtekening. ATLJ denkt mee bij het ontwerpen van een logo en komt met bruikbare tips. De samenwerking bij het opstellen van het logo en de huisstijl is door Bouwtekening als zeer prettig ervaren.

CONTACT
www.atlj.nl